جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توضیح سخنگوی دولت برای جاماندگان یارانه| برگزاری جلسات ستاد تنظیم بازار به‌صورت روزانه

  • کد خبر: ۱۰۸۲۱۵
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
توضیح سخنگوی دولت برای جاماندگان یارانه| برگزاری جلسات ستاد تنظیم بازار به‌صورت روزانه
سخنگوی دولت گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی سایتی را معرفی خواهد کرد که امکان ثبت نام برای جاماندگان وجود خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی صبح امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان برداشت یارانه واریزی گفت: در خصوص زمان برداشت مبالغ یارانه‌های واریزی مطابق اطلاعیه ستاد مربوطه، به تدریج میزان امکان برداشت و زمان آن اطلاع رسانی خواهد شد و بلند مدت نخواهد بود و با زمان اعلام قیمت‌ها این امکان فراهم خواهد شد.

وی افزود: این موضوع که برای کسی یک ماه واریز شده صحت ندارد بلکه برای همه بزرگواران دو ماه واریز شده است که مسدود است و متعاقباً آزاد خواهد شد. برای میزان دهک بندی سایت وزارت رفاه در حال پاسخگویی است. برای سه دهک پایین معادل ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر و دهک چهارم تا ۹ معادل ۳۰۰ هزار تومان برای هر نفر بوده است و برای اعتراض نسبت به میزان واریزی و دهک بندی سایت وزرارت رفاه در حال پاسخگویی است.  

وی ادامه داد: در مورد کسانی که ثبت نام نکردند به دلیل اینکه از سال ۹۳ ثبت نام جدید صورت نگرفته و قرار است حمایت صورت گیرد، سازمان هدفمندی یارانه‌ها به زودی سایتی را در این زمینه معرفی خواهد کرد که امکان ثبت نام وجود خواهد داشت و اطلاعات لازم برای ثبت نام به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

بهادری جهرمی افزود: امروز در جلسه دولت گزارشی از روند و پیشرفت برنامه‌های اصلاح در نظام پرداخت یارانه‌ها که در طول سال‌های گذشته برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده بود، طرح شد. بلافاصله بعد از این جلسه،  جلسه ستاد تنظیم بازار در حال برگزاری است و تقریباً به صورت روزانه جلسات این ستاد در حال برگزاری است.

سخنگوی دولت گفت: امروز مصوباتی در صحن دولت داشتیم. هیات وزیران موافقتی درباره لغو روادید برای دارندگان گذرنامه‌های دیپلماتیک و خاص بین دولت ایران و قطر داشت که این کار پیرو سفری که دو ماه پیش رییس جمهور به کشور قطر داشت و در چارچوب توافقاتی که در آن کشور بین دو رییس جمهور صورت گرفته بود، انجام شد. پیش از این هیات وزیران دولت قطر تصویب کرده بود و روادید را برای گذرنامه‌های دیپلماتیک و خاص لغو کرده بود تا رفت و آمد‌ها و ارتباطات با سهولت بیشتری برقرار شود. امروز هیات وزیران با این مصوبات موافقت کرد ان شاءالله این شرایط در ظرفیت جام جهانی نیز قابل استفاده خواهد بود.

وی ادامه داد: همچنین هیات وزیران مجوزی را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا کرد تا بتواند در زمینه‌های فرهنگی و آموزشی و علمی و ورزشی و جوانان و رسانه‌های گروهی موافقت نامه‌ای را بین ایران و لهستان پیش امضا کند. وزیرفرهنگ و  ارشاد اسلامی با هماهنگی که پیش از این با وزارت امور خارجه و معاون حقوقی شکل گرفت، در نظر گرفته شد تا بتواند فرایند‌های تصویب و نهایی شدن بعد از پیش امضا را پیگیری کند.

وی افزود: اساسنامه صندوق توسعه صنایع دستی و فرش دستباف و احیای بهره برداری از اماکن تاریخی مشکلاتی داشت که مانع می‌شد تا بتوان از توسعه صنایع دستی حمایت کرد که این اساسنامه به پیشنهاد وزارت میراث فرهنگی و با تاییدی که معاونت حقوقی داشت، در هیات دولت بحث شد و به تصویب رسید. در خصوص برخی از طرح‌هایی که در مجلس جاری است هیات وزیران نیز تصمیم گیری‌هایی داشت.   همچنین  آیین نامه‌ای در خصوص تامین و پرداخت شهریه خانواده‌های شهدا و جانبازان و ازادگان پیش از این وجود داشت که معضلاتی داشت و مشکلاتی را برای خانواده شهدا و آزادگان و ایثارگران داشته که با پیشنهاد بنیاد شهید و کمیسیون علمی در دفتر دولت و موافقتی که از سازمان برنامه اخذ شد در  این آیین نامه اصلاحاتی صورت گرفت که تا  پس از این مشکلاتی در خصوص تامین شهریه در این خانواده‌ها نباشد.  

وی درباره  ماده ۱۰۶ قانون کار گفت: با توجه به این که  شورای حفاظت فنی صلاحیتی را برای حوزه‌های فنی محیط کار داشته، اعتقاد هیات وزیران این بود که همین شورا ایین نامه و مصوباتی برای تعیین حوزه‌های فنی داشته باشد. با توجه به اختلاف دیدگاهی که بود، دولت لایحه استفساریه‌ای برای ماده ۱۰۶ تصویب کرد که برای مجلس ارسال شود.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->